2010. február 9., kedd

Tiesto @ Budapest - KALEIDOSCOPE Europe Tour 2010. Május 22.


A 2010-es év sem maradhat el egy felejthetetlen Tiësto buli nélkül. A 2007-es év után idén újra Budapest ad otthont 2010. május 22-én szombaton a KALEIDOSCOPE EUROPE TOUR magyarországi állomásának.
A produkció 2010 tavaszán érkezik Európába, majd a pünkösdi hétvégén pedig Magyarországra. A rendezvény a lemezbemutató turné és a management által igényelt technikai felszerelésekhez méltó helyszínen kerül megrendezésre, de egyenlőre ez maradjon még titok.

Információnk szerint hamarosan megérkezik a legújabb Tiësto DVD lemez és a várva várt szenzáció: Best Of Tiësto CD lemez, amiről a legtöbb felvétel ezen az éjszakán is fel fog csendülni!

A rendezvényt szervező cég - a Tiësto.hu közreműködésével - és a Tiësto managementje által létrejött megállapodás értelmében egy nagyon kedvező ajánlattal szeretne kedveskedni a magyar rajongóknak.
Figyelem! Az alábbi ajánlatunk máshol nem kerül meghirdetésre, ezért kérjük ha teheted add tovább ismerőseidnek is, hogy minél többen élhessenek a nem mindennapi lehetőséggel, amely a következő:

CSAK AZ ELSŐ 1 000 DB PÁROS KÜZDŐTÉR JEGY VÁSÁRLÓJA A 2 DB AKCIÓS BELÉPŐJEGYÉRT 7 800 FT-os ÁRON JUTHAT HOZZÁ,
vagyis 1 DB JEGY ÁRA CSAK 3 900 FT!!

Akciónk érvényes az 1 000 db páros, azaz a 2 000 db jegykeret értékesítéséig vagy 2010. március 01-ig!
Jegyvásárlás kezdete 2010. február 8. (hétfő).


FIGYELEM!
A kedvezményes küzdőtér jegyek csak párban vásárolhatóak meg az alábbi feltételekkel:

A jegyek rendelésekor kötelező megadni mindkét vásárló nevét és a rendezvény napján is érvényes ARCKÉPES igazolvány számát, amelyek rákerülnek a belépőkre. AZ ALÁBBIAK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ, DE AMINEK A SZÁMÁT BEÍRTAD AZT MAGADDAL KELL HOZNOD: Személyi igazolvány, Jogosítvány, Útlevél, Diákigazolvány.

Karszalagra csak az a személy válthatja be a belépőt a rendezvény napján, akinek a neve szerepel a jegyen és a megadott arcképes igazolványt (melynek típusa és száma szintén szerepel a belépőn) bemutatja és azzal személyazonosságát igazolja.

A jegyek másra át nem ruházhatóak és nem lehet tovább értékesíteni ÉS CSAK A TICKETBOX.HU WEBOLDALON VÁSÁROLHATÓ MEG!!


2010. március 1-től vagy miután az 1 000 db akciós páros jegy elfogyott, az alábbi árakon lehet a KÜZDŐTÉRI BELÉPŐJEGYeket megvásárolni:

2010. április 20-ig vagy 2 000 db jegykeret értékesítéséig: 5 500 Ft

2010. április 21-től május 21-ig: 6 900 Ft

A helyszínen a rendezvény napján: 7 900 Ft

Ezzel a jegytípussal csak a küzdőtérre lehet bejutni, ahol nincsenek kiépített ülőhelyek és nincs lehetőség helyfoglalásra sem. A színpad testközelben van, és a tömeggel együtt élheted át a mágikus varázst, amit máshol nem tapasztalhatsz, így az izgalom garantált.
Vendéglátás: 3*10 méteres bárpult.


2010. február 8-tól az alábbi VIP jegytípusok vásárolhatóak meg csak elővételesen (a helyszínen nem kerül értékesítésre):

>> VIP JEGY <<> asztalfoglalas@tiesto.hu e-mail címre várjuk azok jelentkezését, akik igénybe szeretnék venni a jegyhez kapcsolódó extra szolgáltatásunkat.


>> VIP LOUNGE <<> Csak 100 db!

A belépőjegy árai a következő módon alakulnak:

2010. április 20-ig: 25 000 Ft

2010. április 21-től május 21-ig: 30 000 Ft

A jegytípus az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Elkülönített bejárat.

A színpad közelében elhelyezett VIP emelvény igénybevétele, ahonnan magasabban, egészen a művész közelében, de mégis a tömegben a többiekkel együtt szórakozhatsz.

Privát mosdó és ruhatár.

Üdvözlő koktél.

Korlátlan snack és gyümölcsfogyasztás.

Vendéglátás: 1*5 méteres bárpult és az asztaloknál kiszolgálás.

A jegy nem tartalmaz helyfoglalást, azonban lehetőség van külön asztalfoglalásra az alábbi árakon, amelyek teljes egészében lefogyaszthatóak:

2 db szófa + 1 db asztalfoglalás: 80 000 Ft (maximum 4 főig)

3 db szófa + 1 db asztalfoglalás: 120 000 Ft (maximum 6 főig)

Az asztalfoglalas@tiesto.hu e-mail címre várjuk azok jelentkezését, akik igénybe szeretnék venni a jegyhez kapcsolódó extra szolgáltatásunkat.


Jegyértékesítés helye és további információk

Elővételes jegyek a http://www.ticketbox.hu internetes weboldalon vásárolhatóak meg 2010. február 8-tól!
A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek elérhetőek lesznek az akciós páros jegyek értékesítése után a http://www.tiesto.hu weboldalunkon, amely egyben a lemezbemutató hivatalos oldala is Magyarországon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése